Wie is de Kaasman?

Dennis
'De Kaasman'

Ik ben Dennis Venneman, een 31 jarige man die gek is op kaas! Mijn passie voor kaas is ontstaan tijdens het werken bij een horeca groothandel op de kaasafdeling. Circa 8 jaar geleden ben ik terecht gekomen in de wondere wereld die 'kaas' heet. De talloze soorten, maten, smaken, geuren en verschillende bereidingen hebben allemaal hun eigen verhaal. Ik help u graag bij het samenstellen van een heerlijke borrelplank, bij het kiezen van het lekkerste stuk kaas op uw boterham of wat uw wensen maar mogen zijn.

Sinds de start in 2017 ben ik druk bezig geweest om het assortiment breder te krijgen dan alleen kaas. Daarom kunt u ook uitstekend bij mij terecht voor: vers gebrande noten, zuidvruchten, zuivel van boerderij Den hoek, een wisselend assortiment speciaalbieren en verschillende olijven en tapenades.

Wilt u iemand verassen met een lekker kado? Uw personeel blij maken met een lekker (kerst) pakket? Dan bent u bij mij ook aan het juiste adres. Ik kan heerlijke pakketten voor u samenstellen, helemaal naar wens!

Bij De Kaasman vindt u de beste kazen & de lekkerste kado's / (kerst) pakketten!

Tot ziens in de winkel!