Spaarsysteem

Sparen bij De Kaasman

Wij zijn blij met onze vaste klanten. Hopelijk komt u vaker bij ons winkelen. Daarvoor willen we u graag wat extra’s aanbieden. Met onze nieuwe spaarkaart spaart u punten waarmee u kunt kiezen uit lekkere producten. Maar u kunt ook kiezen om uw punten te doneren aan Make A Wish.

Hoe werkt het?

Bij iedere besteding in onze winkel ontvangt u spaarpunten die u voordeel gaan opleveren. Per euro die u bij ons besteedt ontvangt u 1 spaarpunt.

Log hier in en check het saldo op jouw kaart.  

Punten inwisselen

Bekijk wat je met je gespaarde punten kunt doen. U kunt ervoor kiezen om uw punten niet om te zetten in iets voor uzelf, maar te verzilveren voor anderen. De Kaasman heeft een collectebus in de winkel van Make
a Wish . Zo kunnen we samen een bijdrage leveren om de allerliefste wensen van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensdreigende ziekte te vervullen. Voor 250 punten schenkt u € 5,- aan Make a Wish Voor 500 punten schenkt u € 10,- aan Make a Wish

100 punten

10 eieren

300 punten

250 gram gemengde noten

500 punten

€10,- korting op aankoop

300 punten

350 gram Apeldoorns Roem

300 punten

3 zakjes japanse mix

1000 punten

Compleet verzorgde kaasplank

Handig om te weten: U kunt zelf aangeven wanneer u uw punten wilt inwisselen. • De gespaarde punten zijn niet inwisselbaar voor contant geld.
Bij verlies of diefstal kunnen we uw pas blokkeren en het tegoed overzetten op een nieuwe pas (kosten: € 2,50).
De Kaasman gebruikt uw gegevens met als enig doel u te informeren over aanbiedingen voor pashouders en nieuwe ontwikkelingen in ons bedrijf.