Nieuwtjes van de Kaasman

Posted on Posted in Nieuws

De Kaasman kan maar moeilijk stil zitten in deze wat rustigere periode. Na een fantastische, drukke & gezellige decembermaand is de maand januari even afkicken. Waar iedereen de buik nog vol heeft met kaas & nootjes, even de knip op de portemonnee houd en even geen kaas meer kan zien, is de Kaasman alweer bezig met het uitwerken van nieuwe ideetjes & concepten.

De to-do lijst is nooit af, de ideeën blijven komen en moeten natuurlijk uitgewerkt worden. Dit doe ik met alle liefde en plezier, en hoop zo iedereen te blijven verrassen!

Zoals jullie misschien niet is ontgaan, verkopen we tegenwoordig ook diverse speciaalbieren. Dit zijn ca. 30 soorten, van blond tot tripel en van ipa tot porter. Het huidige assortiment bieren is te vinden onder het kopje Untappd. Daar vind je meer informatie over de type bieren, beschrijvingen en de rating op de geweldige bier app Untappd. Bieren die worden gekocht in de winkel, kunnen in de app Untappd worden ingecheckt, beoordeeld en het verkooppunt kan worden ingevoerd, natuurlijk de Kaasman 😉 De kaas- en bier combinaties worden nog uitgewerkt, hoe leuk is dat!

Een volgend project is om de winkel duidelijk en overzichtelijker te maken voor alle liefhebbers die graag een bezoek brengen aan mijn winkel. Ik ga bezig met het overzichtelijker maken van alle prijskaarten, het complete assortiment beter onder de aandacht brengen en de verschillende gebruiksmomenten van kaas kenbaarder maken.

Op de website staat ook al enige tijd het kopje Proeverijen & Workshops. Dat vind ik leuk om te doen, heb mezelf daar alleen nog geen tijd voor gegund. Dit jaar wil ik daar een leuk concept voor uitwerken, en daar kan ik alle hulp bij gebruiken. Alle tips, ideetjes en weetjes zijn meer dan welkomen en kunnen worden verstuurd naar: info@dekaasman.nl

Tot ziens in de winkel!

De Kaasman