Kaasman bezorg service

Posted on Posted in Nieuws
Beste kaasliefhebber(s),
Wat is het een gekke tijd! Het corona virus houdt iedereen in zijn greep. Gelukkig komen er nog steeds mensen een lekker stukje kaas halen, maar ik ben mij er ook erg bewust van dat dit niet voor iedereen mogelijk is. Op Facebook deelde ik het al, maar via deze weg wil ik jullie graag laten weten dat het vanaf vandaag mogelijk is dat wij uw bestelling van kaas/noten/zuivel aan huis leveren. Zo hoeft u niet de deur uit, maar kan u toch genieten van een lekker vers plakje kaas op uw brood of een glas verse melk!
Het kan mij als de Kaasman niet gek genoeg, dus wilt u naast uw plakje kaas ook een borrelplank, een lading speciaalbiertjes of nootjes: het is allemaal mogelijk. U kunt uw bestelling zelf samenstellen!
Voor uw bestelling kunt u contact opnemen door een e-mail te sturen naar info@dekaasman.nl, een berichtje te sturen via onze Facebook pagina of u kunt bellen naar de winkel tijdens de reguliere openingstijden : 055-5344225. Geef per mail en Facebook aan: uw bestelling, het bezorgadres en uw naam & telefoonnummer. U kunt afrekenen via een betaalverzoek of een Tikkie, of contactloos pinnen aan de deur. Ik bezorg uiteraard ook buiten Apeldoorn!
Ik zie u graag (maar dan wel op 1.5 meter afstand),
Alvast dank van één van uw lokale ondernemers,
De Kaasman