1 april! Kikker in je …

Posted on Posted in Nieuws

De Kaasman is uitgeroepen tot meest gastvrije zaak van Midden-Nederland! Zo was te lezen op de Facebookpagina van De Kaasman op maandag 1 april.

Het volgende bericht verscheen online: 

TE GEK! Marjolein van het AD kwam me net verrassen met super gaaf nieuws! De Kaasman is uitgeroepen tot meest gastvrije zaak van Midden-Nederland! Afgelopen maanden zijn we kennelijk meerdere keren bezocht door Mystery Shoppers. Dit zijn de lezers van het AD zelf. We scoorden vooral hoog op het ‘welkom gevoel’, kennis over het product en vriendelijkheid. Een bevestiging dat ook andere mensen zien dat deze zaak met passie word gedraaid. Ik ben een hele gelukkige Kaasman op dit moment! PROOST!

Aan gelukswensen en felicitaties niet te kort en daarmee was een geslaagde 1 april grap geboren! Al zeggen we het zelf..

Na zoveel reacties is het best spannend om aan het grote publiek te vertellen dat het een grap was. Ook op dat bericht kwam meer dan genoeg respons van allerlei mensen die er ingetrapt waren, al een vermoeden hadden of het allang wisten. Toch leuk!

Ik durf het bijna niet te zeggen, gezien alle reacties op mijn bericht🙊🤭
Marjolein van het AD is niet langs geweest, 1 april kikker in je bil!

Toch enorm bedankt voor alle waardering, wij proberen het iedereen naar de zin te maken in de winkel🤩

Uiteraard hebben alle klanten vandaag wel een gratis zakje pinda’s kado gekregen!

Prosos noemde De Kaasman ‘de duidelijke winnaar van de meest originele grap in de Stedendriekhoek’. Trots!